Saturday, June 4, 2011

Novel & Drama 'Stanza Cinta' - Nurull Halawati


ALHAMDULLILAH...NASKHAH STANZA CINTA KINI BERADA DALAM BENTUK DRAMA TERBITAN GRAND BRILLIANCE TV3, DIARAHKAN OLEH ALONG KAMALUDIN...
SEMOGA DRAMA INI MAMPU MEMBAWA 1 RIBU KEBAIKAN UNTUK SEMUA PENONTON.

"HAYATI, RASAI DAN CINTAI ANUGERAH CINTA DARI PEMILIK SEGALA CINTA"
-SALAM PERJUANGAN
 NURULL HALAWATI (PENULIS)

10 comments:

  1. coretan x seberapa dr saya.. Terima Kasih bnyak2 kak Nurull.Semoga akak dikurniakan kesihatan yang baik dan dpt menghasilkan karya2 penulisan yang bermutu dan mampu memberi ilmu.
    http://myra2721.blogspot.com/2011/06/stanza-cinta.html

    ReplyDelete
  2. baru habiskan novel ni bbrp hari lepas..

    nak keluar tv plk..

    x sabar nk tgk..

    alhamdulillah..waktu siaran bkn waktu maghrib..

    teruskan menulis karya2 yg bermanfaat..

    ReplyDelete
  3. Hai nurul.. cerita yang berilmu
    dan penuh dugaan dari Ilahi...
    Tahniah

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. ape ending citer dlm novel?...Amni dgn sape?..

    ReplyDelete
  6. besttttttttttttt

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...

    Baru sahaja usai membaca novel Stanza Cinta

    Awalnya beli sekadar ingin tahu, sebab rasanya nak tengok drama tu dalam bulan ni macam agak mustahil.

    Alhamdulillah, syukur sebab membacanya.

    Terima kasih sebab menulis novel yang penuh dengan nasihat dan pedoman.

    Saya harap dramanya dapat mengikut jalan cerita novel ini, sedekat yang mungkin.

    Terima kasih atas perkongsian.

    ReplyDelete
  8. Salam,
    Just read the novel and amazed macam mana you boleh tulis novel sebegitu. memang rasa macam real. ke memang ditulis berdasarkan pngalaman? *wink* Congrats, and tak sabar nak tau macammana endingnya dalam drama, sebab dalam drama Taufiq dah kahwin kan? anyway, gud luck!

    eh, btw. saya pun student UiTM Shah Alam dan memang ada pengalamn panjat pagar belakang hotel tu. memang mengimbau kenangan sungguh. :P

    ReplyDelete
  9. kisah yang menarik...two thumbs up!

    ReplyDelete

Dapatkan buku stanza cinta